Ett försenat inlägg

Jag tänkte egentligen slänga in ett inlägg igår kväll då jag kommit hem från gymmet, men jag var verkligen för trött för det. Så det kommer nu istället. 

Ben stod på schemat, älskade hatade ben. Det är tungt, det är jobbigt. Kännslan efteråt är dock oslagbar! Då det rent utav darrar i stjärten av utmattning. Då det är tungt att trycka in kopplingen för att köra hem igen. Det är de jag gillar med benpassen! 

Jag tänker nu skriva upp vilka övningar jag körde. Ni kanske inte tycker det är instressant att veta, men jag gör det för min egen skull. Så jag kan blicka tillbakas och se hur jag utvecklas.


2 set*10 squats (knäböj) 20 kg
2 set*10 raka marklyft 20 kg
1 set*10 Zercher-böj 10 kg (en övning jag aldrig testar förut, jag tror minsann jag gillar den)
2 set*15 lårcurl med hantel 10 kg (en dag kommer jag tappa dendär förbannade hanteln i ryggen)
2 set*20 (10/ben) enbens utfall på bänk 10 kg
1 set*25 stående upphöjd vadpress med stång 20 kg
1 set*25 sående vadpress med stång vikt? Tungt var det i alla fall..

Jag avslutar varje pass i benpressen tills musklerna är slut, det gillar jag. 

Sedan måste jag säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Att utan kunskap, men med en vilja att uppnå mina mål och viljan att öka den lilla kunskapen som finns, så ser jag resultat. Jag måste alltså ha lärt mig något! ;) 

Jag slänger in en inspirationsbild och med den säger jag godnatt! 


Helene Ahlsson har verkligen inga dålig muskler..

Hej! Det var länge sedan..

För länge sedan! Jag prioriterar helt enkelt inte denna blogg så högt. I och för sig så tar det inte lång tid att slänga iväg ett inlägg. Å andra sidan så sitter jag numer (nästan) bara vid datorn då jag kollar mail och skiver på mitt projekt. Såklart halkar man in på fb någon gång, fast oftast så rullar bara ögonen igenom och sen är den roliga stunden över.

Livet rullar hur som haver på. Jag jobbar en hel del, skriver på mitt pågående projekt, tränar 4-5 ggr/veckan, försöker hinna med att rida en och annan häst samtidigt som jag ska underhålla mitt hem och vänner. Full rulle och ibland måste jag erkänna att energin tar slut. Hur ska man någonsin hinna skaffa barn i framtiden? Kanske då jag blir pensionär.

Sedan vi senast sågs? så har jag även hunnit ordna sängen en kompis. Nämnligen en sänggavel av en gammal dörr. Dörren hittade jag i Rönnäs, färgen likaså. Jag blev faktiskt nöjd över resultatet. Ni ska få se den dagen jag lyckas fota, blogga och bädda sängen på samma dag. Kamerasladden måste också komma fram. Den har en tendens att gömma sig onödigt ofta.

Vårt vardagsrum har även fått sig en ny tv bänk, tvn har åkt upp på väggen och tvrums bordet har fått sig en underskiva. Det kan jag också visa, den dagen jag fotar, bloggar och lyckas hålla det städat på en och samma dag. Förväntar er inget under, det är väldigt sällan kliniskt hemma hos oss.

Jag har en annar rolig sak att berätta! På fredag åker jag och kära mor till moster i Övik för att tillbringa 3(!!) timmar på spa och ska få testa på Hamam som är ett Turkiskt bad. Helkroppsmassage och grejer. Kan ni gissa att jag längtar? Då jag slutat 16.00 på fredag så bär det iväg.

Näe, nu är detta tillräckligt långt. Nu tänker jag städa undan lite innan det är dags för sängen.


Måndag

Tiden går så sjukt fort! Tjopp så var jobbarhelgen över och jag har haft en ledig måndag. Imorgon bär det av till lycksele med bästa Ida om vädret tillåter. Jag hoppas verkligen inte det tänker bli lika hemskt kallt som det var i helgen. 

Det är sånna dagar man länktar till sommar! 


Jag tror nästan jag ska försöka ta mig isäng tidigt ikväll, det blir en tidig morgon imorgon om vi ska hinna bränna nog mycket pengar innan det är dags för jobb för min del kl 16.00.  Ja vi säger så! God natt alla fina!

Im sexy and I know it

Underbara torsdag! -20 men ack så vackert väder. Jag och Ida startade dagen med en promenad på 60 min. Efter det lunch med fina vänner, det händer för sällan. Kan inte dygnet ha fler timmar?

NU!! Dags att få rygg och magmusklerna att bränna! Jag är taggad!!





RSS 2.0