Blåsigt värre!

Efter en 6 dagars vecka är jag obokad till och med fredag, sen är det alltså dags för jobbhelg igen. Vikarielivets stora charm! ;) Vad gör jag idag då? Jo, jag har promenerat, tränat magen, storhandlat, röjt undan lite och nu håller jag på att försöka framkalla lite bilder. Kvällen vet jag inte riktigt vad den bjuder på, ett träningspass med bästa Ida men mer har jag inte planerat. Det är ganska skönt. Kanske ska jag unna mig en sitta i soffan kväll, kanske.. 



Jag lägger upp en härlig bild från ungeför samma tid som nu för ett år sedan!
Jag gillar vårvinter!!


Då bilden ovan togs var det mer snö, så pass tjock is så det gick att köra isbil och inte alls lika halkigt och blåsigt som idag! För fy bubblan vad de blåste, särskilt imorse då jag va ute på promenad. Jag trodde evigt jag skulla blåsa omkull. 

Nu ska jag se om jag får iväg bilderna på framkallning! Vi hörs!

Jobbhelg

Yes, jag jobbar i helgen. Vilket inte precis hör till ovanligheterna, men snart så kanske jag också får njuta av korvgrillning, bakisdagar och kanske lite skoteråkning. Det är tur att jag gillar mitt jobb och mina jobbakompisar! 

Nu, eftersom jag inte är bakis som de flesta andra så drar jag ut på en löprunda i solen istället! Ibland är livet härligt även fast man jobber helg! :)

Så var det vardag igen..

Jag kan börja med att jag har haft en helt underbar helg i helgen! Hamam är verkligen något jag kan rekomendera! Det bästa var nog ändå att få träffa alla underbara som vi planerat. Vi bjöds på tre rättersmiddag i Ö-vik och att få tillbringa en helg med bror och brorsöner är verkligen inte dumt det! Man kan inget annat än må bra halv 7 på en lördagmorgon då två yrväder kommer hoppandes i sängen och ropar " Famo och Ia, stiga upp nu!!". Till det lite tråkigare så kan jag säga att jag förstört alldeles för mycket pengar. Typiskt! 

Nu är det vardag igen men lika glad är jag för det! Idag är jag LEDIG, och vad gör jag på min lediga dag? Jo, jag bokar tvättid klockan 8 på morgon och tvättar hela förmiddagen såklart. Jag kan säga att det behövdes..

I em. är planen att böja lite på benen och trötta ur musklerna ordentligt! Jag ska alltså träna ben! Jag avslutar sedan dagen på stallet, Micka och Keli ska få sig en omgång! :) Så ni vet vars ni har mig, fullspäckad dag som vanligt! 

Tvättstugan kallar!

Men HALLÅ!

Nu blir jag frustrerad. Då man går in på min blogg, kommer det upp en ruta där man ska skriva in lösenord. Det är INTE till min blogg. Utan till någon missbellas.blogg.se. Varför? När jag sedan lägger upp mitt inlägg på fb så kommer hennes blogg fram där? Vad händer med världen? Ang. lösenordsrutan som kommer upp så är det bara att klicka bort den. Fast det vet ni nog redan om ni läser detta. fniss..

Jag ska försöka åtgärda problemet.

Är det redan april?

Näe, det tror jag inte. Man skulle verkligen kunna tro det, jag gillar värmen men inte slasket. Snön får gärna vara kvar lite till. Till det positiva så slipper man skotta i alla fall.

Fredag imorgon vilket innebär Umeå direkt efter jobbet kl 16. Jag längtar, då ska jag pussa på mina underbara brorsöner, min bror och Lina. På lördag bär det iväg till ö-vik över dagen för att få en turkisk upplevelse och pussa på min underbara moster och hennes karl. Jag kan nästan lova att det inte bli några blogginlägg under helgen. Det är ni i och för sig vana vid, så ni kanske inte förväntar er så mycket.


En suddig bild på världens finaste brorson!

Till dagens träning där armar stod på schemat! Det såg ut såhär:

1 uppvärmnings set*10 + 2 set*8 bänkpress
2 set bicepscurl*10 15 kg
2 set*10 pull ups
2 set chins*10 (med nästan full hjälpvikt, jag tror inte har några chins muskler........)
2 set dips*10
1 set lastdrag 40 kg*8


Sedan va tiden slut, jag kände mig inte nöjd. Så blir det ibland! Jag tror jag ska testa ett nytt träningsupplägg genom att dela upp kroppen i fler delar. Det känns som att det skulle kunna ge mer muskelmässigt, men det kommer att resultera i fler vändor till gymmet. Jag har dock som mål att få in mer kondition i schemat också, då kommer det resultera i att jag får köra dubbla pass vissa dagar. Kommer jag orka med det? Nja, men det tåls att fundera på. De som kan säger dock att som nybörjare är det bäst att dela upp kroppen i 3 och jobba med mycket basövningar. Jag undrar då hur länge man ska köra på det? Jag har tränat seriöst i ca 6 månader, lite sporadiskt för skojs skull innan det. Någon som kan mer än mig och detta och kan ge svar på min fråga? :)

Nu MÅSTE jag fortsätta städa. Ikväll är det häst dags och det är Micka och Keli som ska få svettas!

Jag hoppas alla njuter av det fina vädret! Puss och Kram!

RSS 2.0